МВС повідомляє про трьох загиблих у нічній стрілянині в Слов'янську

МВС повідомляє про трьох загиблих у нічній стрілянині в Слов'янську

МВС повідомило подробиці нічного інциденту

Міністерство повідомило подробиці конфлікту.

20 квітня вночі на блокпосту с. Билбасівка на в'їзді у Слов'янськ загинули три чоловіки, а не один, як повідомлялося раніше.

Як повідомила прес-служба МВС, двоє з загиблих були місцевими жителями, які чергували на блокпості, а особа третього наразі встановлюється. Крім того троє отримали поранення, але двоє з трьох від госпіталізації відмовились.

За даними міністерства, о 02.20 до вказаного блокпосту під'їхали невідомі особи на чотирьох автомобілях і відкрили вогонь в людей, що там чергували. У відповідь теж пролунали постріли.

Потім невідомі на двох автомобілях, близько дванадцяти чоловік, поїхали з місця події у напрямі Харківської області. При цьому вони забрали з собою убитих та поранених, їх кількість невідома. Два їх автомобілі, що залишилися на місці, були знищені активістами внаслідок підпалу.

Правоохоронцями проводиться перевірка за попередньою правовою кваліфікацією за ст. 115 ч. 1 КК України "Умисне вбивство".

Нагадаємо, СБУ запевнила, що у нічній стрілянині брали участь лише диверсанти та представники криміналітету, яким постачається зброя з Росії. Представників українських організацій на блокпосту не було. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація