На арсенал Військово-морських сил жбурнули димову шашку

На арсенал Військово-морських сил жбурнули димову шашку

Фото: УНІАН

Інцидент стався на Миколаївщині.

У середу, 22 травня, на Миколаївщині біля арсеналу Військово-морських сил Збройних сил України було вчинено провокацію. До військового об'єкта підійшов чоловік, жбурнув димову шашку і намагався втекти, але його затримали.

Порушника передали правоохоронним органам, його дії зафіксовані на камери відеоспостереження, повідомляє прес-служба Військово-морських сил ЗСУ.

"Командуванням частини негайно було посилено охорону об’єкту та проведено ретельну перевірку території, що охороняється, на наявність сторонніх осіб та предметів. Про подію негайно повідомлено представників Служби безпеки України, Військової служби правопорядку в Збройних силах України та Національної поліції у Миколаївській області", - ідеться в повідомленні.

У прес-службі нагадали, що військові об’єкти охороняються озброєними вартами, вартові у випадку протиправних дій порушників мають право застосовувати зброю на ураження.

"Будь-які провокації поблизу військових об’єктів жорстко присікатимуться. Ми не дозволимо наражати країну на небезпеку. Закликаємо громадян негайно повідомляти правоохоронним органам про підозрілих осіб поблизу військових об’єктів й пам’ятати, що територія військової частини перебуває під цілодобовою охороною", - зазначили у прес-службі.

Сьогодні, 22 травня, біля арсеналу Військово-Морських Сил Збройних Сил України на Миколаївщині було вчинено провокацію....

Опубліковано ВМС ЗС України Середа, 22 травня 2019 р.

Повʼязані теми:

Наступна публікація