Небезпечні розваги: на Азовському морі шестеро людей віднесло від берега

Небезпечні розваги: на Азовському морі шестеро людей віднесло від берега

Фото: УНІАН

Відпочивальників доставили на берег рятувальники.

За добу на Азовському морі 6 людей віднесло від берега на надувних матрацах і катамарані. Серед них 2 підлітків.

Про це повідомляє пресслужба  ДСНС у Запорізькій області.

На Азовському морі бійці ДСНС врятували 6 людей, яких віднесло від берега на півкілометра.

Так, в районі пляжа однієї із баз в смт Кирилівка Якимівського району під час купання 17-річного хлопця та 15-річну дівчину з міста Ізюм на катамарані віднесло в море приблизно за 450 метрів від берега. Вони не могли повернутися самостійно. 

Того ж дня двох відпочивальників бази у Приморському Посаді на надувному матраці віднесло в море приблизно за 400 метрів від берега. Ними виявилися 35-річний чоловік та 32-річна жінка, мешканці м. Суми. Також на матраці у цьому ж місці від берега відбилася 52-річна мешканка м. Дніпро.

Ще одна подія сталася на центральному пляжі в м. Приморськ. Як з’ясувалося, 42-річного мешканця м. Дніпро на надувному матраці віднесло на відстань 400 метрів від берега.

"В усіх випадках рятувальники дістались до відпочивальників і доставили їх на берег. Від медичної допомоги врятовані відмовилися", - повідомили в ДСНС..

Нагадаємо, що у Дніпрі підлітка на надувному матраці віднесло від берега. Фахівці з порятунку на воді за допомогою моторного човна дістались до юнака та неушкодженим доставили до берега.

Повʼязані теми:

Наступна публікація