На благодійному аукціоні лот від Вакарчука купили за 31 тисячу грн, а від Алли Мазур – за 66 тисяч грн

В День святого Миколая "Сніданок з 1+1" провів благодійний марафон для того, аби зібрати кошти на здійснення мрій тяжкохворих дітей.

Загалом за попередніми даними вдалося виручити понад 700 тисяч гривень для підопічних проекту "Здійсни мрію". Це рекордна сума, що майже у 2,5 раза перевищує попередній найбільший результат "Сніданку".

Більшу частину коштів – близько 450 тисяч гривень –  вдалося зібрати завдяки онлайн-аукціону, торги якого тривали на сторінці "Сніданку з 1+1" у Facebook. Найзапекліша боротьба за зіркові лоти розгорнулась в останні хвилини. Зважаючи на високий інтерес, організаторами та авторами деяких лотів було ухвалено рішення обрати по два переможці. Зокрема, двічі було продано: майстер-клас від Алли Мазур – загальна сума 66 тис. грн; зустріч з Гаріком Корогодським – 66 тис. грн; екскурсію за лаштунки концерту "Кварталу 95" від Євгена Кошового – 40 тис. грн. Також величезною популярністю користувались лоти співака Monatik та гурту "Океан Ельзи", які пішли "з молотка" за 34 200 та 31 700 відповідно.

Крім того, в День святого Миколая небайдужі чарівники перерахували 155 тисячі гривень на рахунок фонду "Ти не один" 1+1 media та близько 84 тисяч гривень на рахунок партнера проекту "Здійсни мрію", благодійного фонду "Крона". Також учні Новопечерської школи, які у День святого Миколая провели ярмарок новорічних виробів, вже зібрали для підопічних "Здійсни мрію" понад 20 тисяч гривень.

Зазначимо, особливий ефір "Сніданку з 1+1" 19 грудня разом з Нелею Шовкопляс та Єгором Гордєєвим провела куратор "Здійсни мрію" Лідія Таран. Також співведучою стала маленька підопічна проекту Ярослава Чеклова, мрія якої – станцювати з Ахтемом Сеітаблаєвим, здійснилася під час ефіру "Танці з зірками". До студії ранкового шоу завітав співак DziDzio, який не тільки виставив свій лот на аукціон, а й в прямому ефірі передав вітання та брендову футболку маленькому важкохворому Владу, який мріє про знайомство із ним. Співак пообіцяв особисто зустрітися з хлопчиком та покатати на "ДзідзьоБусі", коли той трохи набереться сил. До речі, лот співака – квест разом DziDzio та квитки на концерт – за 18 500 грн купили українські підприємці, щоб подарувати важкохворій дитині з проекту "Здійсни мрію".

Іншу мрію маленького Дениса, хворого на онкологічне захворювання, здійснив ведучий  "Сніданку з 1+1" Єгор Гордєєв. Хлопчик ніколи не бачив Діда Мороза, тому ведучий "Сніданку" спеціально для цього перевтілився на бородатого дідуся, якого так мріяв зустріти Денис.

Єгор Гордєєв став Дідом Морозом заради мрії маленького Дениса

Єгор Гордєєв став Дідом Морозом заради мрії маленького Дениса

Завершив цей святковий ефір виступ співака Monatik разом із фіналістами "Голос. Діти", чия пісня "Батькам" розчулила усіх до сліз. А Лідія Таран подарувала усім чарівникам, що були в студії та долучилися до створення благодійного марафону, чарівні палички – символи проекту "Здійсни мрію". Їх також отримають усі переможці аукціону за добре серце та допомогу у здійсненні мрій тяжкохворих дітей.

Нагадаємо, українські зірки надали для благодійного марафону "Сніданку з 1+1" 21 унікальний лот, за які можна було позмагатися на сторінці ранкового шоу в Facebook. Усі лоти були успішними, з поміж інших – новорічні подарунки від Дмитра Комарова, Ахтема Сеітаблаєва, Савви Лібкіна, Олександра Ткаченка, Олександри Лободи, гурту "Антитіла", Олександра Авраменка, Руслана Сенічкіна, Валентини Хамайко, акторів студії "Квартал 95", Катерини Кухар, Сергія Махна, Каті Сільченко, Андре Тана.

За додатковою інформацією звертайтесь до прес-служби каналу "1+1", +38 044 490 0101; media@1plus1.tv; www.1plus1.ua.

Наступна публікація