На Буковині до коми побили пенсіонерів заради 15 тисяч гривень

На Буковині до коми побили пенсіонерів заради 15 тисяч гривень

Фото: pixabay.com

На стареньких напали в їхньому ж будинку.

На Буковині у власній оселі пограбували та побили подружжя пенсіонерів. Злодії вимагали гроші, які ті заробили на продажу фруктів, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

70-річна Надія Гогуленко каже, що вони з чоловіком уже спали, коли в оселю вдерлися невідомі. Вимоги вони супроводжували побиттям – пенсіонерці вибили майже всі зуби. Знущання тривали, доки та не втратила свідомість. Жінка зараз у лікарні з численними забиттями. Чоловіка грабіжники побили так, що він досі непритомний лежить у реанімації. "Черепно-мозкова травма, забій головного мозку важкої ступені, крововилив, дуже важка травма. Свідомості нема в нього, хворий в комі. Треба ще багато проводити лікування, щоб добитися позитивного результату", - каже лікар Чернівецької лікарні швидкої допомоги Юрій Кузьменко.

На Буковині у власній оселі пограбували та побили подружжя пенсіонерів

На Буковині у власній оселі пограбували та побили подружжя пенсіонерів

Злодіям, вочевидь, було відомо, що подружжя заробило гроші на продажі фруктів. Однак де саме зберігаються кошти – не знали, тому в хаті перевернули все догори дригом. Під телевізором знайшли 15 тисяч гривень – вони і стали здобиччю нападників. Сусіди не чули нічого з помешкання, де стався злочин. Лише під ранок господарка будинку опритомніла та знайшла в собі сили вийти на вулицю й покликати на допомогу. "Хтось із мешканців села міг знати про те, що була реалізована продукція, і хтось з мешканців міг вчинити або надати інформацію особам з інших територій", - припускає керівник Хотинського відділення поліції Юрій Дахно.

Утікаючи з місця злочину, нападники пообіцяли вбити пенсионерів, якщо ті заявлять у поліцію. Поки що старенькі в лікарні. Зловмисників правоохоронці ще не знайшли.

Кореспондент ТСН Олег Тудан

Повʼязані теми:

Наступна публікація