На Буковині невідомі напали на прикордонників, один із нападників отримав кулю

На Буковині невідомі напали на прикордонників, один із нападників отримав кулю

Фото: УНІАН

Близько 20 зловмисників намагалися блокувати прикордонний наряд.

У Чернівецькій області на прикордонний наряд напала група невідомих, прикордонники були змушені застосувати зброю.

Про це повідомили у прес-центрі Держприкордонслужби України.

"Сьогодні, близько 16.00, під час охорони державного кордону та переслідування порушників у Сторожинецькому районі Чернівецької області невідомі особи в кількості до 20 осіб спробували блокувати рух прикордонному наряду та навіть здійснили спробу групового нападу на прикордонний наряд", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, прикордонники були змушені захищатися, адже на мирні вмовляння припинити незаконні дії невідомі не реагували.

У результаті, після попередження та пострілу вгору прикордонний наряд застосував табельну зброю по ногах одного з правопорушників. Наразі поранений доправлений до місцевої лікарні, де йому надано першочергову медичну допомогу.

За даними прикордонників, ситуацію було локалізовано. Нині з метою стабілізації обстановки на державному кордоні організовано та проводиться комплекс додаткових оперативно-профілактичних заходів.

Нагадаємо, раніше прикордонники затримали буковинців, які налагодили "повітряну" контрабанду на мотодельтаплані. Окрім цигарок та дельтаплану, у зловмисників вилучили кілька професійних радіостанцій, GPS- навігатори та два автомобілі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація