На Буковині першого підприємця покарали за порушення правил карантину

На Буковині першого підприємця покарали за порушення правил карантину

Фото: Сторожинець.info

Його можуть оштрафувати на суму до 34 тисяч гривень.

У селі Буденець Сторожинецького району Чернівецької області поліціянти склали адмінпротокол щодо підприємця, який порушив правила карантину.

Власник магазину будівельних матеріалів вперто не хотів зачиняти торговельний павільйон, повідомляє "Сторожинець.Інфо". За це його можуть оштрафувати на суму до 34 тисяч гривень.

"Власник був заздалегідь попереджений мобільною групою Сторожинецької РДА та дільничним працівником поліції про недопущення порушень правил карантину, але свідомо ігнорував їх", - йдеться у повідомленні. 

Карантинна інспекція: спеціальні мобільні групи перевірятимуть роботу магазинів та перевізників

Карантинна інспекція: спеціальні мобільні групи перевірятимуть роботу магазинів та перевізників

Нагадаємо, Кабінет міністрів України на три тижні запровадив карантин на всій території України задля протидії коронавірусу з Китаю. 

Кабміном запропоновано встановлення обмежень на проведення масових заходів, у яких запланована участь 200 та більше осіб. Але це не стосується заходів державної необхідності. Проведення спортивних заходів можливе з дозволу міжнародних організацій, без глядачів. Також Україна закриває кордониРоботу метро, а також автомобільне, залізничне та авіасполучення між містами й областями від 18 березня в Україні також буде тимчасово обмежено. 

Низка регіонів зачинила навчальні заклади та ввела низку жорстких обмежень - від закриття закладів громадського харчування до заборони виїзду та в'їзду до міста

В Україні 3 березня зафіксували перший випадок зараження на коронавірус COVID-19. Інфікованим виявився мешканець Чернівецької області. Він незадовго до цього повернувся з дружиною з Італії. Зараз чоловік перебуває у лікарні. Ввечері 12 березня в Україні офіційно підтвердили ще два випадки зараження коронавірусом. Інфікування зафіксували в Чернівецькій та Житомирській областях. Жінка з Житомирщини померла від інфекції, ставши першою жертвою COVID-19 в Україні. 

У Чернівецькій області 16 березня лабораторно підтвердилися ще два випадки зараження новим коронавірусом.Того ж дня ввечері у Києві зафіксували два випадки захворювання на коронавірус. На наступний день стало відомо про ще сім нових випадків зараження коронавірусом - один із них у Київській області, а інші у Чернівецькій. За день до того на Буковині померла жінка, яка чекала результатів аналізів на COVID-19. Уже після її смерті діагноз підтвердився, таким чином кількість померлих в Україні від коронавірусу зросла до 2 осіб.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація