На Дніпропетровщині автобус із робітниками зіткнувся з двома легковиками, є жертви

Пасажир одного з автомобілів загинув на місці ДТП.

У Нікополі на вулиці Електрометалургів не розминулися пасажирський автобус та два легковики.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

"8 січня о 07:02 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за участю трьох автомобілів, що сталася на вулиці Електрометалургів у місті Нікополь, - пасажирського автобусу "Ікарус" та двох легкових автомобілів Deawoo Nexia та Shevrolet Aveo", - розповіли у Службі.

За даними поліції області, спочатку зіткнулися легковики, після чого автомобіль Chevrolet врізався в автобус, у якому перебували приблизно 30 пасажирів.

Унаслідок ДТП загинув пасажир автомобіля Deawoo Nexia, також до лікарні доправлені водій та 9 пасажирів автобуса, водії Chevrolet і Daewoo.

Тим часом громадська організація "Прихист" повідомила, що автобус, який потрапив у ДТП, віз на зміну робітників Нікопольського заводу феросплавів.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. На місці події працюють слідчі Нацполіції Дніпропетровщини.

Нагадаємо, раніше на Буковині на підйомі через сильну ожеледицю зіткнулося три автомобілі, один із них загорівся. Дві машини опинилися в кюветі. В аварії травмувалися четверо людей, серед яких є дитина, 

Четверо людей - серед них дитина - травмувалися в аварії на Буковині

Четверо людей - серед них дитина - травмувалися в аварії на Буковині

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація