На Дніпропетровщині містечко тероризують злодії, котрих не зупиняють собаки і сигналізація

На Дніпропетровщині містечко тероризують злодії, котрих не зупиняють собаки і сигналізація

Зухвалі злодії шукають гроші та коштовності

Люди організували загони самооборони, щоб захиститися від крадіїв. 

Місто Марганець на Дніпропетровщині уже місяць тероризує банда крадіїв. За ніч встигають пограбувати 4-5 осель. Їх не зупиняють ні замки, ні сигналізація, ні собаки. Вони пробираються в оселі, навіть коли господарі вдома. Пограбували кілька магазинів, аптеку і навіть місцеву церкву. Поки міліція вистежувала зухвалих злодіїв, місцеві жителі взялися захищатися самотужки, - йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Наприклад, від нічних грабіжників Михайло постраждав одним із перших. Двоє чоловіків пробралися в його будинок через вікно на першому поверсі. У цей час господарі спали нагорі і геть нічого не чули. Згодом так само обібрали і пʼятьох його сусідів. Приміром, що його пограбували, Олександр дізнався від патрульних, які вночі їхали по вулиці і побачили навстіж відчинені ворота.

Зухвалі злодії шукають гроші та коштовності, але не гребують технікою, одягом, цигарками та спиртним. За місяць таких історій у Марганці назбиралося чимало. У міліції говорять про півтора десятка постраждалих, люди ж називають цифру вдвічі більшу.

Жителі просили міліцію посилити патрулювання вулиць, але там відповіли, що підкріплення взяти ніде, адже за грабіжниками вже полюють усі місцеві правоохоронці. Тому містяни взялися рятуватися самотужки. Останні два тижні щодня з девʼятої вечора до восьмої ранку на вулиці виходять щонайменше три громадські патрулі.

Тим часом, правоохоронці кажуть, що людям можна зітхнути з полегшенням. Днями затримали двох чоловіків з рукавичками та "фомкою" для безшумного відкриття пластикових вікон. Обом ще немає і 25 років, утім, одного з них жителі міста памʼятають по серії зухвалих крадіжок з автомобілів. Нині затримані зізнаються у пʼятнадцяти епізодах, але правоохоронці кажуть, що зможуть довести ще декілька і чекають на постраждалих, які досі до міліції не зверталися.

Інформація про затримання злодіїв, які тероризували місто, швидко облетіла Марганець, але люди подейкують, що заарештували не всіх, адже на злочини зі схожим почерком почали скаржитися жителі сусідніх сіл. Тому, про всяк випадок, громадське патрулювання городяни вирішили не припиняти.

Нагадаємо, що у Запоріжжі зловили кримінального авторитета на прізвисько "Принц"

Кореспондент ТСН Олена Усенко.

Банда шахраїв вже місяць тероризує Дніпропетровщину

Банда шахраїв вже місяць тероризує Дніпропетровщину

Повʼязані теми:

Наступна публікація