На Дніпропетровщині таємно поховали кілера Вороненкова

Тіло Паршова привезли сьогодні вранці.

Кілера російського екс-депутата Дениса Вороненкова Павла Паршова поховали у Павлограді Дніпропетровської області на маленькому місцевому цвинтарі, передає кореспондент ТСН.

Тіло Паршова близько третьої години ночі вивезли зі столичного моргу та повезли на Дніпропетровщину. Поховали Паршова поруч з могилою його дідуся.

Попрощатись з Паршовим приїхав автобус з його рідними та близькими, проте, побачивши журналістів, всі втекли з місця поховання.

Кілера Вороненкова поховали поруч з могилою його дідуся

Кілера Вороненкова поховали поруч з могилою його дідуся

Нагадаємо, 23 березня близько 11:30 на перехресті бульвару Тараса Шевченка та вулиці Пушкінської у Києві сталася стрілянина, внаслідок якої був убитий колишній депутат Держдуми Денис Вороненков. Також зловмисник поранив охоронця екс-політика, однак той встиг вистрілити у відповідь і поранив вбивцю. 

Пізніше кілер помер у лікарні. За словами народного депутата Антона Геращенка, вбивця був агентом російських спецслужб, впровадженим в українські силові структури. 24 березня стало відомо ім'я вбивці екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова, який помер у госпіталі після поранення від охоронця, — ним виявився Павло Паршов

Дениса Вороненкова поховали 25 березня близько третьої по обіді у Києві на території напівзакритого Звіринецького кладовища. Напередодні Максакова розповіла про перші емоції після вбивства чоловіка, про стосунки з Денисом, про те, що буде робити далі, як буде сама виховувати дітей, про посилення охорони. Максакова була на кладовищі до останнього, дочекавшись, коли труну засипали землею і вкрили червоними гвоздиками і трояндами. Згодом вона присіла біля могили і ще раз тихо попрощалася з чоловіком. Потім вона у супроводі двох охоронців покинула кладовище. 

Кореспондент ТСН Ольга Павловська

Повʼязані теми:

Наступна публікація