На Дніпропетровщині у жахливій ДТП загинули четверо підлітків

Правоохоронці встановлюють, як неповнолітній опинився за кермом.

На Дніпропетровщині внаслідок жахливої ДТП загинули четверо підлітків і ще один парубок із важкими травмами потрапив до лікарні.

Про це повідомляє кореспондент ТСН Ольга Павловська.

Аварія сталася у вівторок, 21 листопада, о 22.15, на трасі Дніпро-Кривий Ріг неподалік повороту до міста Кам'янське.

Харківські правоохоронці розповіли про перебіг розслідування ДТП за участі "Лексуса"

Харківські правоохоронці розповіли про перебіг розслідування ДТП за участі "Лексуса"

"Nissan", в якому перебували діти, вилетів з дороги в кювет та на повній швидкості врізався в дерево. Удар був такої сили, що авто зім'яло, наче бляшанку.

Дві 16-річні дівчини та двоє юнаків - 16 та 17 років - загинули на місці.  Ще одного 17-річного парубка шпиталізували із важкими травмами. Рятувальникам довелося розрізати метал, щоб дістати загиблих.

Один військовослужбовець загинув, ще один госпіталізований у результаті ДТП у Запоріжжі

Один військовослужбовець загинув, ще один госпіталізований у результаті ДТП у Запоріжжі

Причини аварії з'ясовує поліція. Правоохоронці також встановлюють, як неповнолітній опинився за кермом. Уночі на Дніпропетровщині температура опустилася нижче нуля, тож у авта могла бути завелика швидкість для слизької дороги. 

Нагадаємо, 21 листопада у селі Зелений Гай на Рівненщині у ДТП загинула 46-річна жителька Дубенського району, ще двох осіб госпіталізували. 25-річний мешканець села Переросля, керуючи автомобілем «ВАЗ», рухався з боку міста Дубно в напрямку обласного центру. В селі Зелений Гай водій легковика не впорався з керуванням та зіткнувся на смузі зустрічного руху з вантажівкою «DAF» під керуванням 39-річного жителя Тернопільщини. Унаслідок зіткнення 46-річна пасажирка ВАЗ від отриманих травм загинула. Ще одну пасажирку легковика, 23-річну жінку, госпіталізували в лікарню.  

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація