На Дніпропетровщині усю ніч шукали 2-річного хлопчика, який зник за загадкових обставин

На Дніпропетровщині усю ніч шукали 2-річного хлопчика, який зник за загадкових обставин

Малюка знайшли в хащі поблизу.

Пошуки дитини тривали майже 17 годин на Дніпропетровщині. До поліції доєдналися волонтери, активісти поширили світлину малюка, просили повідомити, якщо хлопчика хтось бачив, йдеться в ТСН.12.00.

2-річного Ромчика знайшли живим і майже неушкодженим, але дуже сильно змерзлим. Бо щонайменше сімнадцять годин провів на вулиці лише в кофтинці та колготках.

Зараз він в обласній дитячій лікарні, медики оглядають малюка. Сюди має прибути бабуся хлопчика, а от мати - на допиті в поліції. Зникнення сина жінка помітила близько п’ятої вечора у вівторок. Справа в тому, що вона вдень поклала спати Ромчика та його п’ятирічну сестричку, а сама пішла в магазин. Дівчинка прокинулася першою і поралася з мамою по господарству на вулиці. Та вже ближче до вечора батьки зрозуміли, шо Ромчик задовго спить. Коли зайшли в хату, побачили, що ліжко порожнє, а хлопчика ніде нема.

Спочатку шукали самотужки, потім викликали поліцію. Із собаками та дронами дитину шукали усю ніч. І лише вранці поліцейській почув плач з хащів.  В поліції підозрюють, хлопчик пішов гуляти і загубився неподалік. Він впав до яру і до того ж його засипало землею та листям. Та зараз з малюком все гаразд.   

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація