На Дніпропетровщині викрили мережу онлайн-порностудій, де працювали неповнолітні

Дівчата заробляли по тисячі доларів кожного місяця.

Понад 30 жительок Кривого Рогу були втягнуті в онлайн-проституцію.

Серед них було двоє неповнолітніх, передає прес-служба поліції.

Зазначається, що кожна з них щомісячно заробляла понад 1 тисячу доларів. Більшу частину прибутку отримували власники цього бізнесу.

«Діяльність мережі документувалася з квітня 2017 року. 24 січня 2018 року працівники управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми поліції в Дніпропетровській області разом зі слідством та прокуратурою провели понад 10 санкціонованих обшуків в орендованих приміщеннях, обладнаних під порностудії», - йдеться у повідомленні.

Загалом, під час обшуків було вилучено 35 одиниць комп’ютерної техніки, 35 веб-камер та інші речові докази. Також правоохоронці виявили 30 сліп-пакетів з марихуаною.

Порностудію у квартирі викрили правоохоронці на Сумщині

Порностудію у квартирі викрили правоохоронці на Сумщині

Нині 2 фігурантам справи повідомлено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 5 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) та ч. 2 ст. 149 (Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини) Кримінального кодексу України.

Їм обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Організаторам злочинного бізнесу загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

Нагадаємо, що раніше в Івано-Франківську правоохоронці викрили дві квартири, у яких були облаштовані онлайн-порностудії. Приміщення були оснащені веб-камерами, ноутбуками та Інтернетом.

Бізнес з розповсюдження порно організувала львів'янка, яка переїхала до Івано-Франківська у травні цього року, повідомляє прес-служба Нацполіції області. Вона домовилася із двома жительками області віком 20 та 21 рік, які стали веб-моделями порночату в Інтернеті. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація