На Дніпропетровщині зіткнулись локомотиви, є загиблі

За попередніми даними, в одного з електровозів не спрацювали гальма.

У Кривому Розі на кар’єрі Північного гірничо-збагачувального комбінату зіткнулися два локомотиви, у кабіні одного із електровозів загинули люди.

Про це повідомили у прес-центрі ДСНС Дніпропетровської області.

"16-го жовтня о 04:17 від оперативного чергового Державного воєнізованого гірничорятувального (аварійно-рятувального) загону ДСНС України надійшло повідомлення про зіткнення двох локомотивів на території ПрАТ "Північний ГЗК", Ганнівського кар’єру, неподалік залізничної станції "Південна", - йдеться у повідомленні.

Унаслідок зіткнення загинули троє людей: машиніст тепловозу 1968 р.н., монтер колії 1983 р.н. та помічник машиніста тепловозу 1971 р.н. Ще один чоловік - майстер аварійної бригади 1974 р.н. - отримав травми і у важкому стані був госпіталізований до реанімації.

За попередніми даними, в одного з локомотивів не спрацювали гальма та він зіткнувся з локомотивом, який перебував на колії на завантаженні.

Наразі рятувальники ліквідовують наслідки аварії, поліція відкрила кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією передбаченою ч. 3 ст. 276 КК України (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту). Правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Нагадаємо, раніше у Кривому Розі легковик влетів на зупинку громадського транспорту з людьми. Унаслідок наїзду постраждали двоє осіб.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація