На Донеччині 18-річний юнак зґвалтував у машині 12-річну дівчинку

На Донеччині 18-річний юнак зґвалтував у машині 12-річну дівчинку

Фото: pixabay.com

Справу відкрили попри добровільну згоду дитини на секс.

У Слов'янську Донецької області 18-річному юнакові повідомили про підозру у зґвалтуванні 12-річної дівчинки.

Про це повідомляє прокуратура області.

8 грудня юнак та його знайома дівчина перебували в автомобілі родича хлопця. Молодик запропонував дитині зайнятися сексом і отримав на це згоду.

Слов'янська місцева прокуратура повідомила 18-річному юнакові про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 152 КК України – зґвалтуванні, вчиненого щодо особи, яка не досягла 14-річного віку, незалежно від її добровільної згоди.

Наразі вирішується питання про обрання юнакові запобіжного заходу.

Нагадаємо, у Києві затримали 19-річного місцевого мешканця за фактом зґвалтування неповнолітньої дівчини та вимагання в неї грошей. Після знайомства з 11-річною школяркою молодик почав надсилати їй повідомлення сексуального характеру, поступово розбещуючи останню. Вимагав, щоб дівчинка надсилала йому власні фотографії в оголеному вигляді та спонукав її вживати з ним наркотичні та психотропні речовини. Потім, застосовуючи психологічне насильство, підозрюваний примусив останню роздягнутися та зґвалтував її. Після цього зловмисник почав вимагати у дівчинки гроші, погрожуючи у разі відмови викласти в Інтернеті фотографії школярки в оголеному вигляді. 

18-річний хлопець скоїв самогубство через обвинувачення у зґвалтуванні неповнолітньої подруги

18-річний хлопець скоїв самогубство через обвинувачення у зґвалтуванні неповнолітньої подруги

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація