На Донеччині двох п'яних дівчат-підлітків знайшли непритомними у сніговому заметі

На Донеччині двох п'яних дівчат-підлітків знайшли непритомними у сніговому заметі

Фото: Державна фіскальна служба України

Перед цим вони випили портвейн разом із 17-річним хлопцем.

У Краматорську Донецької області двох п'яних дівчат віком 14 і 15 років знайшли у непритомному стані у сніговому заметі.

Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Правоохоронців викликали мешканці будинку, біля якого лежали дівчата. По приїзду швидкої допомоги підлітків госпіталізували до дитячої реанімації з діагнозом "побутова алкогольна інтоксикація". Після надання медичної допомоги життю дітей нічого не загрожує.

Правоохоронці з'ясували, що дівчата – учениці 9-го класу однієї зі шкіл міста. Вони вживали спиртне разом із 17-річним двоюрідним братом однієї із них. Хлопець придбав портвейн у торгівельному ларьку на місцевому ринку.

Наразі поліція вирішує питання про притягнення батьків до адміністративної відповідальності за неналежне виконання обов'язків щодо виховання дитини. Також до відповідальності хочуть притягнути торгівельний заклад, який продав спиртне підліткам.

Нагадаємо, у Маріуполі семеро підлітків потрапили до лікарні після вживання заспокійливих пігулок. До медзакладу госпіталізували 16-річного учня одного з ліцеїв міста. Через півгодини з аналогічними симптомами до лікарні привезли ще 6 учнів цього ж закладу з попереднім діагнозом "побутове отруєння медпрепаратом". У міськраді розповіли, що підлітки отруїлися седативним препаратом "Азалептол".

Повʼязані теми:

Наступна публікація