На Донеччині поліція шукає чоловіка, який затягнув 13-річну дівчинку до яру та зґвалтував

На Донеччині поліція шукає чоловіка, який затягнув 13-річну дівчинку до яру та зґвалтував

Фото: pixabay.com

Зловмисник погрожував дитині фізичною розправою.

У Краматорську Донецької області 30-річний чоловік затягнув неповнолітню дівчинку до яру та зґвалтував. Інцидент трапився ще 31 липня, однак постраждала наважилася лише нещодавно розповісти про те, що сталося, бабусі.

Про це повідомляє 16 листопада поліція Донецької області.

"30-річний мешканець, перебуваючи на березі водоймища поблизу с. Веселе, побачив 13-річну дівчину, яка проводила дозвілля в компанії однолітків. Зловмисник ввів неповнолітніх в оману та під вигаданим приводом, нібито для перевірки на ознаки алкогольного сп’яніння, потягнув дівчину за руки до найближчого яру, де, погрожуючи застосуванням фізичного насильства, зґвалтував її", — йдеться у повідомленні.

Тільки у жовтні до поліції звернулася бабуся потерпілої, коли онука у відвертій розмові розповіла про факт зґвалтування.

Оперативники та слідчі провели необхідні розшукові заходи та зібрали доказову базу, аби притягнути фігуранта до кримінальної відповідальності. Наразі чоловік переховується від слідства.

Йому під процесуальним керівництвом прокуратури заочно повідомлено про підозру за ч.4 ст.152 "Зґвалтування малолітньої" Кримінального кодексу України та низки інших злочинів.

Нагадаємо, на Запоріжжі неповнолітній хлопець неодноразово ґвалтував дитину. Тепер зловмиснику загрожує позбавлення волі до 15 років.

Чоловік у Львівській області ретельно фіксував, як розбещував і ґвалтував дітей

Чоловік у Львівській області ретельно фіксував, як розбещував і ґвалтував дітей

Повʼязані теми:

Наступна публікація