На Донеччині пожежа майже повністю знищила ціле село – Жебрівський

Вогонь розповсюджувався із страшною силою.

На Донеччині вогонь майже повністю знищив село Новокам'янка Бахмутського району.

Про це у Facebook повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

За його словами, із п'яти будинків у цьому селі повністю згоріли чотири, на подвір'ї п'ятого домогосподарства вогонь пошкодив сарай, автівку, також погоріли кури.

Людська недбалість та погода: українців попереджають про найвищий рівень пожежної загрози

Людська недбалість та погода: українців попереджають про найвищий рівень пожежної загрози

"Село розташоване вздовж траси, яка веде на Лисичанськ. Чи хтось кинув недопалка, чи трава вздовж траси загорілася з іншої причини, але вогонь перекинувся на лісосмугу, розповсюджувався зі страшною силою – люди й незчулися, як почали горіти хати. Кам'яні будівлі спалахнули, як сірники – люди вибігали з них, хто в чому був. Лише дивом ніхто не постраждав", - написав Жебрівський.

Шістьох погорільців прихистили їхні родичі у сусідніх селищах, одній родині з чотирьох осіб йти нікуди, тож їх тимчасово поселили у гуртожитку ДП "Артемсіль".

Сьогодні вогонь приніс ще одну біду на Донеччину: близько 14-ї години практично повністю знищив село Новокам'янка Бахмут...

Опубліковано Павлом Жебрівським 21 серпня 2017 р.

Нагадаємо, в Україні оголошено найвищий рівень пожежної загрози. Рятувальники попереджають про небезпеку п'ятого класу по всій території. Через спекотну та суху погоду в країні масово палають трава та ліси, найбільше на Миколаївщині, Житомирщині та Херсонщині. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація