На Донеччині у покинутому будинку виявили схованку з боєприпасами та гранатометом

Окрім грантомета у схроні знайшли понад 1500 набоїв та гранати.

У Торецьку в занедбаному будинку викрили схованку з боєприпасами та ручним гранатометом.

Про це повідомили у Департаменті внутрішньої безпеки Національної поліції України.

"Було отримано оперативну інформацію щодо обладнання схрону боєприпасів у Торецьку. Під час перевірки оперативники внутрішньої безпеки НПУ спільно з працівниками відділення поліції знайшли зазначену схованку в одному з покинутих будинків міста", - йдеться у повідомленні.

За даними правоохоронців, у будинку виявили 4 цинкових ящики набоїв калібру 7,62 мм (1760 штук), 4 цинкових ящики набоїв калібру 12,7 мм (320 штук), 1 цинковий ящик набоїв калібру 7,62 мм (440 штук), а також – ручний гранатомет "ОЛ ВП-22", 5 гранат Ф-1, 2 запали до гранат Ф-1 та постріл для стрільби з гранатомета.

Наразі розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, слідчі встановлюють осіб, які обладнали схрон, з метою притягнення їх до відповідальності.

Нагадаємо, раніше у Києві схопили бандитів, які обстріляли з РПГ "Київміськбуд" й підпалювали кіоски та автомобілі. До складу банди входили вісім осіб. Зловмисники також вивозили зброю з зони бойових дій на Донбасі та продавали її на території однієї з областей.

Повʼязані теми:

Наступна публікація