На Донеччині за систематичне хабарництво затримали командира батальйону охорони

На Донеччині за систематичне хабарництво затримали командира батальйону охорони

Фото: Операція об'єднаних сил / Facebook

Він вимагав гроші від підлеглих.

У Донецькій області командир зведеного батальйону охорони 101-ї бригади охорони майор Ч. попався на хабарництві.

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

Слідство встановило, що майор отримував від підлеглих гроші за те, щоб не реагувати на надумані порушення ними військової дисципліни та не притягувати їх до адміністративної відповідальності.

Командира батальйону затримали 12 квітня після отримання чергового хабара на 4 тисячі гривень. Гроші було виявлено та вилучено під час обшуку службового кабінету.

Наразі проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії. За результатами їх проведення буде вирішено питання щодо повідомлення про підозру, обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади.

Нагадаємо, в Одеській області співробітники Служби безпеки України затримали за підозрою у хабарництві начальника одного з районних військових комісаріатів. Майор вимагав шість тисяч доларів від керівника та двох працівників приватного підприємства за допомогу в ухиленні від мобілізації в якості резервістів в умовах воєнного стану. Керівника військкомату затримали у службовому кабінеті під час отримання частини хабара. Під час обшуків у нього знайшли 5800 доларів та майже 50 тисяч гривень. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація