На Донеччині завдяки небайдужим місцевим мешканцям затримали розбещувача неповнолітньої

Висновок щодо стану дитини дадуть медики, наразі ж призначено низку експертиз.

На Донеччині вдалося затримати розбещувача 12-річної дівчинки завдяки співпраці поліції та місцевих мешканців.

Про це повідомляє поліція області.

Зокрема, побачивши на вулиці чоловіка, схожого на викрадача дитини з поліцейських орієнтувань, люди почали переслідувати його.

Раніше засуджений чоловік, з яким востаннє бачили зниклу дівчинку, знав, що його шукає поліція та вжив заходів конспірації. Втекти з міста було проблематично, бо силовики перекрили блокпости та виїзди з міста, всі авто навкруги міста патрулювали.

Чоловік вирішив сховатися в іншому районі міста, де його ніхто не знає. Однак на одній з вулиць в селищі Сантуринівка його почали переслідувати місцеві мешканці, які впізнали у ньому причетного до зникнення дитини. 

Наразі підозрюваний доставлений до відділення поліції, з ним працюють слідчі.

"Від самого ранку було розгорнуто широку інформаційну кампанію серед населення. Завдяки взаємодії з місцевими жителями, які виявилися небайдужими до чужої біди, підозрюваного вдалося загнати у глухий кут та затримати", - зазначив заступник начальника поліції області-начальник кримінальної поліції Сергій Колесник.

Дії затриманого попередньо кваліфіковані за двома статтями Кримінального кодексу України – ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ст. 156 (розбещення неповнолітніх).

Нагадаємо, у Слов'янську заарештували чоловіка, який роками розбещував трьох неповнолітніх дочок співмешканки"33-річний чоловік впродовж декількох років здійснював розпусні дії стосовно трьох дочок своєї співмешканки - 7, 11 та 14 років", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, до правоохоронців звернулася мати дівчаток.

За словами жінки, до неї підійшла старша донька і розповіла про розпусні дії з боку вітчима, наголосивши, що це триває майже три роки. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація