На Драгобраті двоє лижників впали з підйомника з частиною конструкції

На Драгобраті двоє лижників впали з підйомника з частиною конструкції

На Драгобраті двоє лижників впали з підйомника з частиною конструкції

Адміністрація звинувачує в події самих постраждалих

Власники підйомника на українському гірськолижному курорті Драгобрат стверджують, що двоє лижників, які випали з підйомника, самі відчепили його конструкцію.

Про це повідомила адміністратор курортного комплексу "Вершина Карпат" Надія Цибиленко виданню "УНН"

"На підйомнику все гаразд, вони самі зачепилися, розвернулися і випали. Бо вони сиділи в сидінні, тому не могли випасти з конструкції. Крісло тримало їх. Вони сперлися та відчепили конструкцію самостійно. Разом із своїми лижами, які були прикріплені і висіли знизу", - повідомляє адміністратор. 

Також, адміністрація запевняє, що вони це спланували зробити заздалегідь. Тому що переглядаючи камеру спостереження, вони помітили дивні дії туристів, які начебто планували вистрибнути із підйомника.

2 січня стало відомо з допису в соціальній мережі однієї з лижниць, що з підйомника на гірськолижному курорті Драгобрат через несправність сидіння впали двоє лижників, і за словами травмованих, обслуговчий персонал не надав їм своєчасної допомоги. Потерпіла розповіла, що за 15-20 метрів після початку підйому від сидіння відламалась підставка для лиж, яка впала разом з нею і ще одним пасажиром підйомника.

Дівчина, яка постраждала, заявляє, що її мовчання хотіли "купити" квитками на підйомник.

Я сегодня второй раз родилась. День был прекрасный, каталочка супер, и тут мы поехали «в ёлки». Садимся с Михаил...

Опубліковано Anna Samorodova Середа, 2 січня 2019 р.

Нагадаємо, у березні минулого року на курорті в Грузії зламався підйомник. Він раптово почав з великою швидкістю їхати назад та буквально викидати людей з крісел. Усі живі, але десятеро відпочивальників травмувалися.

Повʼязані теми:

Наступна публікація