На Харківщині чоловік через тривалу неприязнь намагався вбити екс-тещу пострілом в голову

На Харківщині чоловік через тривалу неприязнь намагався вбити екс-тещу пострілом в голову

Фото: pixabay.com

Екс-зять впритул вистрілив жінці у голову.

На Харківщині чоловік вистрілив з пневматичного пістолету у колишню тещу.

Про це повідомляє поліція області.

У вівторок, 26 вересня, близько 15:00 в приватному будинку одного з сіл чоловік мало не вбив 65-річну жінку. Поліцію та швидку викликала дочка потерпілої. З'ясувалося, що колишній зять та теща вимушені були мешкати в одному будинку та вели спільне господарство. Між ними постійно виникали непорозуміння та сварки.

Під час чергової сварки, на ґрунті тривалих неприязних стосунків, 48-річний екс-зять дістав пневматичний пістолет та прицільно вистрілив тещі у голову. Потерпіла стояла на відстані близько одного метра від нього.

Потерпіла отримала поранення лобової ділянки справа. За її словами, у неї був конфлікт з підозрюваним з першого дня їхнього знайомства, проте не розуміє, чому колишній зять хотів її вбити.

Чоловіка затримала, вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 15, ч.1 ст.115 (замах на вбивство) КК України.

Нагадаємо, поліція затримала чоловіків, які розстріляли сімейну пару у полі на Житомирщині. Слідчі впевнені, що жінку розстріляли браконьєри, сплутавши її у темряві з диким кабаном. У скоєному вже зізнався киянин, який тієї ночі разом з двома товаришами виїхав на нічне полювання. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація