На Харківщині поліцейський збирався "відмазати" шахрая за 6 тисяч доларів

На Харківщині поліцейський збирався "відмазати" шахрая за 6 тисяч доларів

Фото: Державне бюро розслідувань

У таку суму коп оцінив закриття кримінального провадження.

У Харківській області викрито в корупційних діях слідчого одного з районних відділів Національної поліції України. Правоохоронець хотів отримати неправомірну вигоду за закриття кримінального провадження.

Як повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, поліцейський вимагав у підозрюваного у шахрайстві суму в 6 тисяч доларів США в обмін на уникнення кримінальної відповідальності. Під час передачі першої частин грошей у розмірі 15 тисяч гривень відбулося затримання.

У ДБР кваліфікують дії підозрюваного за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. "Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання відносно нього запобіжного заходу", - повідомляють у пресслужбі. Та наголошують, що в разі доведення провини, правоохоронцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з додатковими майновими чи посадовими стягненнями.

Наприкінці листопада стало відомо, що інспектор главку Нацполіції Харківської області приторговував наркотиками. Його викрили і тепер можуть запроторити за ґрати на 10 років.

По 100 гривень патрульним: водій маршрутки в Сумах пропонував копам хабарі

По 100 гривень патрульним: водій маршрутки в Сумах пропонував копам хабарі

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Перезавантаження ДБР
Наступна публікація