На Харківщині та Запоріжжі за добу затримали двох педофілів

На Харківщині та Запоріжжі за добу затримали двох педофілів

Фото: pixabay.com

Аброськін закликав нардепів запровадити відкритий реєстр збоченців та посилити відповідальність за такі злочини.

Минулої доби в Україні сталося два випадки педофілії.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook перший заступник голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін.

"Захист дітей - сьогодні це вже мій особистий рух, рух чоловіка. Моя мета - забезпечення дієвого захисту майбутнього нашої України. "Право на охорону наших дітей ми ставимо вище анонімності злочинців. Закон повинен захищати дитину, а не педофіла" - ці слова міністра юстиції Польщі стали моїм особистим девізом", - наголосив він.

За словами Аброськіна, правоохоронці затримали обох збоченців.

"Запорізька область. Вчора в одному із селищ Бердянського району в результаті проведення слідчих дій було затримано місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 13 січня за місцем проживання неприродним способом зґвалтував сина своєї співмешканки – п’ятирічного хлопчика", - розповів заступник глави Нацполіції.

Окрім цього в одному з селищ Балаклійського району Харківської області було затримано місцевого жителя за розбещення 10-річної дівчинки.

"Вдень школярка разом із молодшим братом та бабусею пішли щедрувати по рідному селищу. На вулиці до них підійшов незнайомець та запропонував пощедрувати. Бабуся залишилась на дворі чекати онуків. Злодій завів дітей до квартири. Хлопчик залишився у коридорі. Чоловік завів дівчинку до спальні, де вчинив розпусні дії. Повернувшись додому, дитина розповіла усе матері, а вона в своєю чергою негайно викликала працівників поліції", - уточнив начальник Балаклійського відділу поліції Сергій Зінчук.

Як виявилось, чоловік перебуває на обліку лікаря психіатра та систематично проходить лікування у спеціалізованому закладі, до того ж він одружений та має дитину.

"Ці збоченці знищують наше майбутнє. Відповідальність за їхні дії згідно з чинним законодавством настільки гуманна, що дозволяє робити їм це знов. На часі внесення змін щодо посилення відповідальності за статеві злочини проти малолітніх та запровадження відкритого реєстру педофілів. Буду це повторювати та закликати законотворців доти, поки це не станеться. Тільки так захистимо від покидьків наших дітей", - заявив Аброськін.

Захист дітей - сьогодні це вже мій особистий рух, рух чоловіка. Моя мета - забезпечення дієвого захисту майбутнього нашо...

Опубликовано Вячеславом Аброськиным 14 января 2018 г.

Нагадаємо, раніше польський уряд відкрив інформацію про всіх педофілів країни. Бази даних мають уберегти юних поляків і налякати потенційних злочинців викриттям загалові.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація