На Херсонщині автомобіль наїхав на поліцейського й утік із місця ДТП

На Херсонщині автомобіль наїхав на поліцейського й утік із місця ДТП

Фото: УНІАН

Протягом години правоохоронці затримали зловмисника.

У Бериславі в ніч проти неділі, 10 лютого, автомобіль ВАЗ-21099 наїхав на поліцейського й поїхав із місця ДТП.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Херсонської області. 

"Близько опівночі в Бериславский відділ поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими. Невідомий водій на одній із вулиць районного центру здійснив наїзд на пішохода та з місця ДТП поїхав", - йдеться у повідомленні.

Як з’ясувалося, двоє товаришів йшли правою половиною дороги на освітленій ділянці. Цією ж смугою назустріч рухався легковий автомобіль, який наїхав на пішохода і втік.

Потерпілим виявився 27-річний працівник районного відділу поліції, який разом із другом повертався після відпочинку додому. Чоловіка госпіталізували з тілесними ушкодженнями, зараз він перебуває в стабільно важкому стані в реанімаційному відділенні.

Своєю чергою поліцейські завдяки наданим товаришем постраждалого прикметам впродовж години встановили місцеперебування порушника і затримали його. Ним виявився 43-річний мешканець районного центру, який розповів, що в останню мить помітив пішоходів і не встиг уникнути наїзду, а втік з місця ДТП, бо злякався.

Наразі відкрито кримінальне провадження, санкція статті передбачає від трьох до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше на Тернопільщині п'яний водій збив поліцейського та ще двох осіб. За попередніми даними, кермувальник Volkswagen був п'яним. Трьох постраждалих доправили до травматології.

Повʼязані теми:

Наступна публікація