На Херсонщині молода породілля задушила і викинула своє немовля

На Херсонщині молода породілля задушила і викинула своє немовля

Дитина стала четвертою за ліком, народженою горе-матір'ю.

У місті Олешки на Херсонщині у закинутому дитячому садочку знайшли тіло новонародженої дівчинки. Двірник натрапив на труп, який лежав у пакеті з-під дитячого харчування, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

"Я всю ніч не спав. Я б її, чесно сказати, вдавив сам. Це ж треба: дитину, маленьку дитину… Ще й на голову пакетик зав'язала! Вона задушила її", - обурений двірник Олександр Гуляєв. Він повідомив у поліцію, і правоохоронці того ж дня знайшли матір-убивцю. "Була встановлена дівчина, котра дала свідчення", - каже начальник Олешківського відділу поліції Сергій Ященко.

Народила та вбила: на Херсонщині у закинутому дитячому садочку знайшли тіло новонародженої дівчинки

Народила та вбила: на Херсонщині у закинутому дитячому садочку знайшли тіло новонародженої дівчинки

Про жінку, що хоче позбутися своєї дитини, раніше писала її знайома в одній із соцмереж. "Народила і хоче закопати дитину, але ще не закопала, чекає співмешканця свого. Щось таке от, народила вдома, ніде на обліку не перебувала. Ми обурювалися, як так можна", - каже жителька Олешок Єлизавета Негруза. Жінки збиралися повідомити поліцію, але не встигли – на ранок уже дізналися про страшну новину. Виявилося, що жінка вбила свою донечку одразу після пологів, хотіла закопати в гаражі, але не змогла, бо замерзла земля. Тому просто викинула тіло. "Як виявилося пізніше, це в неї вже четверта дитина. Перших двох вона віддала в дитячий будинок, третя живе з нею", - каже Негруза.

Усі діти горе-матері були від різних чоловіків. Вона часто переїжджала, а правоохоронцям пояснила, що не мала грошей утримувати немовля. У районній службі у справах дітей кажуть, що жінка перебувала на обліку, коли відмовилась од двох попередніх дітей, а потім виїхала з міста. Коли повернулася – працювала, не пила, претензій до неї не було. "Дійсно, вона позбавлена батьківських прав відносно двох. Наразі ці діти всиновлені", - каже представник райдержадміністрації Тетяна Лушнікова.

Тепер матір проходить у справі як свідок, її допитали і відпустили, доки не проведуть необхідні експертизи. Відкрито кримінальне провадження за статтею про вбивство новонародженої дитини матір'ю. Покарання за це – 5 років позбавлення волі.

Цього місяця у Львівській області на сміттєзвалищі біля Старого Самбора знайшли тіло новонародженої дитини. Тіло хлопчика передали експертам.

Кореспондент ТСН Олена Ваніна

Повʼязані теми:

Наступна публікація