На Херсонщині таксист зробив повією 12-річну дівчинку

Сутенер пропонував її клієнтам, як незайману.

На Херсонщині 48-річний чоловік втягнув 10 дівчат у заняття проституцією, одній з яких було 12 років.

Про це повідомляє Нацполіція.

Сутенера затримали "на гарячому", коли він привіз на квартиру клієнту двох дівчат, одна з них була неповнолітньою. Під час особистого огляду у чоловіка вилучили пістолет та декілька грамів конопель. За свої "послуги" він отримав 1500 гривень.

"Ми встановили, що підозрюваний працював водієм таксі і пропонував клієнтам повій. Майже всі "зароблені" гроші сутенер забирав собі. На нього працювали 10 дівчат. Серед них була і 12-річна дівчина, яку чоловік втягнув у заняття проституцією та пропонував клієнтам, як незайману", - повідомляє поліція.

Окрім цього, сутенер вчиняв розпусні дії стосовно малолітньої.

Усі дівчата виявились із малозабезпечених родин, найстаршій з них 25 років. 

У квартирі сутенера поліція провела обшук та виявила рушницю і наркотики. 

Чоловіку оголошено про підозру за "Розбещення неповнолітніх", "Створення або утримання місць розпусти і звідництво", "Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією". Також вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень через знайдену зброю та наркотики.

Чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, нещодавно поліція затримала засновників масштабної мережі борделів у Львові та Харкові. Організували та забезпечували діяльність борделів 48-річний житель Харкова, а також його співучасники – 42-річний львів'янин, 28-річний харків'янин та 34-річний мешканець Дніпра. 

Борделі працювали під виглядом стриптиз-клубів у Львові та Харкові, клієнтами були переважно іноземці, серед них – велика кількість студентів вищих навчальних закладів. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація