На Хмельниччині п'яний водій на повному ходу врізався у стовп. Загинули чотири людини

На Хмельниччині п'яний водій на повному ходу врізався у стовп. Загинули чотири людини

Фото: Головне управління ДСНС України у Хмельницькій області

Водій залишився живий.

В ніч проти 22 вересня неподалік села Новосілка Деражнянського району автомобіль Fоrd Mondeо на швидкості врізався у стовп. Загинули чотири людини.

Про це повідомляє поліція області.

Зазначається, що аварія сталася близько 2-ї години ночі. Окрім загиблих, водій отримав політравми та госпіталізований до місцевої лікарні. Ще один 28-річний пасажир не постраждав.

"За попередньою інформацією, 25-річний водій автомобіля Fоrd Mondeо не впорався з керуванням та допустив зіткнення транспортного засобу з електроопорою з подальшим його перекиданням. В результаті ДТП четверо пасажирів машини, які сиділи на задньому сидінні, 1985, 1991, 1998 та 2001 років народження, загинули на місці події. Усі вони були жителями Деражні та Деражнянського району", - повідомили в поліції та додали, що кермувальник найімовірніше був п'яний.

Правоохоронці кримінальне провадження за ч. 3 статті 286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами", санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Нагадаємо, 21 вересня в результаті зіткнення переповненої людьми маршрутки та вантажівки в Овідіопольському районі на Одещині  загинули щонайменше дев’ятеро людей.

На Одещині переповнена маршрутка врізалась у автоцистерну, загинули 9 людей

На Одещині переповнена маршрутка врізалась у автоцистерну, загинули 9 людей

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація