На Хмельниччині винесли вирок жінці, яка викинула на смітник новонароджену доньку

На Хмельниччині винесли вирок жінці, яка викинула на смітник новонароджену доньку

Фото: УНІАН

Дівчинка народилася живою і навіть зробила перший вдих.

Полонський районний суд Хмельницької області засудив до трьох років позбавлення волі жінку, яка викинула свою новонароджену дитину серед сміття у закинутій будівлі поруч із залізничною станцією.

Про це повідомляє поліція Хмельниччини.

33-річна мешканка одного з сіл Шепетівського району тимчасово жила у Києві в орендованій квартирі. У неї вже було двоє дітей, а свою третю вагітність обвинувачена навмисно приховувала від інших і не перебувала на обліку у лікаря.

На початку грудня минулого року у київській квартирі жінка сама народила здорову доношену дівчинку. Вважаючи її мертвою, матір замотала тіло у рушник і вивезла до райцентру Полонне Хмельницької області. Там жінка викинула тіло дитини на смітник.

Згідно з результатами судово-медичної експертизи, дівчинка народилася живою і навіть зробила перший вдих. Її матір навіть не спробувала звернутися за медичною допомогою.

Обвинувачена свою провину повністю визнала. Її взяли під варту одразу у залі суду.

Нагадаємо, у Миколаєві оголосили вирок Ірині Шинкарук, яка рік тому у стані алкогольного сп'яніння кинула у річку 9-місячного сина. Вона отримала 10 років ув'язнення. Завдяки поліції та працівникам човнової станції дитину швидко дістали з води. Від удару та втоплення дитину врятував комбінезон. Зараз дитина живе з родиною батька. Як виявилось, у той день жінка телефоном посварилася зі своїм чоловіком, який також відбуває покарання.

У Миколаєві п'яна мати кинула з моста 9-місячне немовля

У Миколаєві п'яна мати кинула з моста 9-місячне немовля

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація