На Івано-Франківщині депутат збив на смерть пенсіонера на пішоходному переході

На Івано-Франківщині депутат збив на смерть пенсіонера на пішоходному переході

На Івано-Франківщині депутат збив на смерть пенсіонера на пішоходному переході

Фото: ГУ Національної поліції в Івано-Франківській області.

Водій порушив правила дорожнього руху.

На Івано-Франківщині, зранку 9 вересня, 68-річного чоловіка на пішохідному переході збив депутат Івано-Франківської міської ради Роман Марцінків.

Пенсіонера, який йшов "зеброю", збив Mercedes Sprinter, повідомила пресслужба поліції області.

За попередньою інформацією, водій, не обравши безпечної швидкості та порушивши правила дорожнього руху, вчинив наїзд на пішохода. Постраждалий отримав важкі травми і помер у кареті "швидкої допомоги".

У поліції відкрили кримінальне провадження за статтею "порушення правил безпеки дорожнього руху". За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Про те, що аварію вчинив депутата Івано-Франківської міської ради і двоюрідний брат мера Роман Марцінків, у Facebook повідомив сам мер Руслан Марцінків.

"Сталася трагедія. У ДТП за участі мого двоюрідного брата, депутата Івано-Франківської міської ради Романа Марцінківа загинув 68-річний мешканець с.Марківці Тисменицького району. Перш за все, я висловлюю щирі співчуття родині загиблого. Це велике горе для всіх. Зараз головне завдання - дочекатись результатів розслідування. Це робота не емоцій, а фахівців. Мені важко і боляче коментувати цю ситуацію. Молюся за душу загиблого і прошу Бога відвертати такі біди від усіх", - йдеться у дописі.

Як повідомлялося раніше, на автодорозі Львів-Шегині у Львівській області сталася аварія, у якій загинуло двоє осіб. Водій позашляховика Mercedes спочатку збив двох пішоходів, потім - велосипедиста. Потім авто з'їхало у кювет. Від отриманих травм велосипедист загинув на місці. Також загинув 69-річний водій Mercedes.

П'яний поліцейський за кермом збив жінку-пішохода на Запоріжжі

П'яний поліцейський за кермом збив жінку-пішохода на Запоріжжі

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація