На Івано-Франківщині посеред білого дня на вулиці зґвалтували 11-річну дівчинку

На Івано-Франківщині посеред білого дня на вулиці зґвалтували 11-річну дівчинку

Фото: pixabay.com

Аброськін закликав посилити відповідальність за статеві злочини проти малолітніх.

У вівторок, 19 вересня, на Івано-Франківщині посеред білого дня на вулиці невідомий по-звірячому зґвалтував 11-річну дівчинку.

Про це повідомив перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін у Facebook.

Протягом наступної доби після звернення батька дитини правоохоронці встановили особу злочинця.

Працівниками поліції під час проведення комплексу оперативних та слідчих дій був затриманий 20-річний парубок, який виявився мешканцем сусідньої області.

За словами Аброськіна, поки не буде прийнятий й не запрацюють положення законопроекту, що передбачає посилення відповідальності за статеві злочини проти малолітніх, подібні трагедії будуть траплятися у неприпустимій кількості.

Два дні тому, 19 вересня, на Івано-Франківщині сталася жахлива трагедія. Посеред білого дня на вулиці невідомий по-звіря...

Опубликовано Вячеславом Аброськиным 21 сентября 2017 г.

Нагадаємо, на Волині чоловік напав на 10-річну дівчинку із ножем і хотів зґвалтуватиЧоловік підбіг до жертви ззаду, закрив рукою рот та приставив до шиї ножа. Погрожуючи розправою, він відібрав у дівчинки мобільний телефон, завдавши їй колоту рану шиї.

Після цього він примусив дівчинку роздягнутися і мав намір її зґвалтувати, проте не зміг, бо був помічений матір'ю жертви. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація