На Івано-Франківщині пожежників побили палицями із цвяхами

На Івано-Франківщині пожежників побили палицями із цвяхами

Рятувальників побили після гасіння пожежі

Щойно рятувальники загасили пожежу, на них із лайкою та каменями накинулися троє молодиків.

В Івано-Франківській області після гасіння пожежі невідомі побили рятувальників.

Про це в неділю, 4 серпня, повідомив т.в.о. начальника Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області Ігор Оксентюк, пише Уніан.

Пожежа сталася сьогодні у Калуші близько 6:40, на об'єкті адміністративної будівлі колишнього рудника "Новий Голинь" ВАТ "Оріана" Калуської промислової зони. Рятувальники загасили пожежу о 7:35 і проводили інші ліквідаційні дії згідно з регламентом. В цей час до місця події прийшло троє молодиків, які почали кидати камінням у рятувальників, нецензурно висловлюватися та бити палицями з цвяхами, повідомив Оксентюк.

На його думку, "це безпрецедентний випадок", коли б'ють пожежників. За його словами, нападники були "неадекватними, під дією алкоголю або наркотиків".

Викликаний наряд міліції затримав двох місцевих жителів 21 і 22 років, третього шукають, але його особа встановлена.

Обласне управління МВС проводить розслідування за статтею КК "умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків". Санкцією статті передбачено до 5 років позбавлення волі.

Командир пожежної бригади, 35-річний чоловік, який найбільше постраждав, був доставлений у медичний заклад, де йому зробили необхідні процедури й він перебуватиме на амбулаторному лікуванні.

Нагадаємо, нещодавно у Києві прохід до трупа у забитій мотлохом квартирі рятувальникам довелося прокладати льодорубами і сокирами.

На Прикарпатті 3 чоловіків напали на пожежників

На Прикарпатті 3 чоловіків напали на пожежників

Повʼязані теми:

Наступна публікація