На Івано-Франківщині сталася ДТП за участю автівки лейтенанта поліції: є постраждалі

На Івано-Франківщині сталася ДТП за участю автівки лейтенанта поліції: є постраждалі

Водії обох транспортних засобів отримали травми.

Ввечері 8 липня у селі Дем’янів Івано-Франківської області автомобіль старшого лейтенанта поліції в'їхав в авто мешканця міста Бурштин.

Про це ТСН.ua повідомив учасник аварїї Микола Миронюк, надавши фото та відео з місця події.

"Аварія сталася близько 23:05. Під час руху в напрямку міста Бурштина в мене на великій швидкості в'їхав автомобіль працівника поліції, який перебував у нетверезому стані. Удар був такої сили, що моє авто пролетіло 50-60 метрів і перекинулося на дах", — розповів Миронюк.

Учасник ДТП також стверджує, що після аварії родичі правоохоронця перешкоджали поліції взяти кров для аналізу на вміст алкоголю, а у нього самого "на неодноразові прохання" взяли кров лише зранку.

На Івано-Франківщині сталася ДТП за участю автівки лейтенанта поліції, є постраждалі

На Івано-Франківщині сталася ДТП за участю автівки лейтенанта поліції, є постраждалі

Як повідомили ТСН.ua в поліції області, водії обох транспортних засобів зазнали травм та були доправлені до медзакладу. Про результати аналізів на алкоголь буде відомо пізніше.

"У старшого лейтенанта поліції струс мозку, черепно-мозкова травма та забої, у іншого водія — забій шийного відділу. Обох доставили до центральної міської лікарні міста Бурштин", — зазначили у поліції.

Також у поліції додали, що автомобіль правоохоронця-учасника ДТП є його приватною власністю, а сам він не перебував при виконанні службових обов’язків.

За фактом інциденту розпочато службове розслідування. Відкрито провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація