На Івано-Франківщині затримали двох чоловіків, які хотіли вкрасти тонну нафти на підприємстві

У поліції зауважили, що в ході слідства також встановлюється причетність вказаних осіб до викрадення нафтопродукції улітку цього року.  

В Івано-Франківській області затримано батька з сином, які на підприємстві намагалися вкрасти 1 тонну нафти.

Як повідомили у ГУНП в Івано-Франківській області, 23 вересня працівниками управління захисту економіки спільно з місцевими правоохоронцями в ході проведення заходів з протидії правопорушенням у паливно-енергетичному комплексі на території тракторної колони нафтогазо-видобувного управління "Долинанафтогаз", що в місті Долина, виявлено факт розкрадання сирої нафти працівником підприємства спільно з його сином.

"Попередньо домовившись з батьком, який працював на цьому підприємстві, син заїхав на територію заводу на власному транспортному засобі та, скориставшись тим, що за їхніми діями ніхто не спостерігає, на їх думку, з допомогою електронасосної установки розпочали перекачку нафти з цистерни підприємства до ємкості (сталева бочка вагою 1 т), котра знаходилася в їхньому мікроавтобусі. При цьому їх застали працівники поліції", - йдеться у повідомленні правоохоронців.

Зловмисників затримано, вирішується питання про оголошення їм підозри та обрання судом міри запобіжного заходу. Викрадені нафтопродукти вилучені та направлені на проведення експертизи.

У поліції зауважили, що крім того, в ході слідства встановлюється причетність вказаних осіб до викрадення нафтопродукції улітку цього року.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на строк від трьох до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. 

Нагадаємо, у Миколаєві грабіжники винесли із двох ювелірних магазинів п'ять кілограмів золота на три мільйони гривень.

Зловмисники пограбували два ювелірні магазини в одному з ТЦ Миколаєва, поки охоронці спали

Зловмисники пограбували два ювелірні магазини в одному з ТЦ Миколаєва, поки охоронці спали

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Обвал глобального ринку
Наступна публікація