На каналі "1+1" стартує новий сезон ток-шоу "Право на владу"    

На каналі "1+1" стартує новий сезон ток-шоу "Право на владу"    

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Після нетривалої відпустки суспільно-політичне ток-шоу "Право на владу" повертається в ефір каналу "1+1".

Вже сьогодні, 6 лютого, о 22.30 у першому прямому ефірі нового сезону ведуча "Право на владу" Наталія Мосейчук та гості студії обговорять, хто формує суспільні настрої в країні та чому українці ворогують між собою.

Кому вигідний поділ українців на ворогуючі табори, чому ми сходимося у протистояннях замість об’єднання, як технологи формують стереотипи та переконання суспільства, а також хто за цим стоїть – дивіться сьогодні у "Право на владу".

Обговорюватимуть ці та інші суспільно важливі питання гості студії: народний депутат від фракції "Слуга народу", почесний президент медіа-холдингу "1+1 медіа" Олександр Ткаченко, народна депутатка від фракції "Європейська солідарність" Вікторія Сюмар,  співголова фракції партії "Опозиційна платформа - За життя" Вадим Рабінович, народний депутат від фракції "Слуга народу" Максим Бужанський, народний депутат від депутатської групи "За майбутнє" Дмитро Лубінець, керівник департаменту журналістських проєктів "1+1 медіа" Максим Шиленко, головний редактор інтернет-порталу "РБК-Україна" Сергій Щербина, експерт з управління репутацією Борис Тизенгаузен, співачка, акторка Оля Полякова.

Дивіться новий випуск "Права на владу" вже сьогодні о 22.30.

Свої запитання телеглядачі можуть ставити на Facebook-сторінці програми. За додатковою інформацією звертайтесь до пресслужби каналу "1+1", +38 044 490 0101; media@1plus1.tv; www.1plus1.ua

Повʼязані теми:

Наступна публікація