На каналі Paramount Comedy стартує популярний американський ситком "Мамця"

За сюжетом, головна героїня Крісті Планкетт подолала залежність від шкідливих звичок, після чого влаштувалась офіціантом у розкішному ресторані.

Із 6 березня на каналі молодіжного гумору Paramount Comedy стартує ситком "Мамця". Це комедійна драма, що у кращих традиціях показує сімейні відносини, з яких точно не варто брати приклад. Історія про мати-одиначку з нелегким минулим має низку престижних американських нагород серед яких: перемога у номінації премії Critics' Choice Television Award (Вибір телевізійних критиків) та номінант премії People’s Choice Awards (Вибір народу). Адаптацію серіалу українською мовою підготувала група 1+1 медіа.

Один із авторів серіалу, Чак Лоррі, працював над відомими "Теорія великого вибуху", "Два з половиною чоловіки", "Майк і Моллі" та іншими. Головні ролі у серіалі виконують Анна Фаріс та Елісон Дженні, остання отримала премії "Еммі" за роль у серіалі "Мамця", а також цьогорічну премію "Оскар" за найкращу жіночу роль другого плану.

За сюжетом, головна героїня Крісті Планкетт подолала залежність від шкідливих звичок, після чого влаштувалась офіціантом у розкішному ресторані. Її мати, Бонні Планкетт, пройшла такий же шлях і хоче налагодити відносини із дочкою. Крісті має двох дітей: старшу доньку Вайолет і молодшого сина Роско. Попри все вона намагається змінити своє життя на краще, але обертається це кумедними ситуаціями.

"Сподіваюся, глядачам сподобається чергове творіння Чака Лоррі, ще й у якісній українській адаптації. Я впевнена, що багато хто пам'ятає актрису Анну Фаріс, яка зіграла головну героїню у фільмі "Дуже страшне кіно". Вважаю, серіал "Мамця"  прекрасно підійде для перегляду після напруженого робочого дня", – розповідає Оксана Петришин, генеральний продюсер каналу Paramount Comedy.

Подивитись серіал "Мамця" можна по вівторкам о 21:00 на каналі Paramount Comedy. Повтор у неділю о 21:00.

Нагадаємо, Paramount Comedy – це українська адаптація американського кабельного телеканалу Comedy Central. Дистрибуцією каналу Paramount Comedy займається група 1+1 медіа.

Щодо наявності Paramount Comedy у вашому пакеті – звертайтесь до свого кабельного оператора.

Наступна публікація