На Канівському водосховищі знайшли тіло зниклого 12-річного рибалки

На Канівському водосховищі знайшли тіло зниклого 12-річного рибалки

Фото: ТСН

Про долю батька дитини, як і раніше, нічого не відомо.

Вдень у суботу, 2 грудня, було знайдено тіло хлопчика, який зник у минулі вихідні разом із батьком на Канівському водосховищі. Страшну знахідку зробили пошуковці неподалік дамби у Переяслав-Хмельницькому.

Як повідомляє прес-служба управління ДСНС у Київській області, інформація про тіло надійшла на оперативну лінію служби порятунку о 13:35. "Біля тіла хлопчика виявлено фрагменти човна. Працівниками 27-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Переяслав-Хмельницький піднято тіло з води та передано працівникам Національної поліції. На місці виявлення тіла працює слідчо-оперативна група Національної поліції", - розповіли рятувальники.

На Канівському водосховищі шукають батька і сина, які вийшли порибалити і зникли

На Канівському водосховищі шукають батька і сина, які вийшли порибалити і зникли

Як повідомлялося, масштабна пошукова операція двох зниклих рибалок на Канівському водосховищі почалася 26 листопада. До роботи одразу було залучено 49 рятувальників, дев'ять одиниць техніки та вертоліт. Як стало відомо, зникли 12-річний хлопчик Денис та його батько Олег, які вирушили на власному човні рибалити. Рідні передали ТСН їхні фотографії в надії, що хтось бачив цих людей. "Він виходив на воду в брюках камуфляжних, на ньому була куртка чорна. На онуку рятувальний помаранчевий жилет, з ними був той жилет", - розповів дідусь зниклого хлопчика.

Рятувальники кілька днів поспіль прочісували акваторію Канівського водосховища. Над водою кружляв гелікоптер, берегову лінію люди обходили з біноклями, однак вийти на рятувальних човнах не дозволяли погодні умови та високі хвилі. Дотепер ніяких зачіпок, котрі могли б пролити світло на те, що сталося, виявлено не було.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Вбивство дитини в Переяславі
Наступна публікація