На Кіровоградчині пожежник на "євроблясі" збив на смерть двох одинадцятикласників

На Кіровоградчині пожежник на "євроблясі" збив на смерть двох одинадцятикласників

На Кіровоградчині пожежник на "євроблясі" збив на смерть двох одинадцятикласників

Фото: скриншот з відео

Підлітки мали несумісні з життям травми.

На Кіровоградщині водій євробляхи збив на смерть напідпитку двох 11-класників. Миколу та Юлю поховали поруч. У школі у зв’язку з жалобою в одинадцятикласників скасували випускну церемонію, йдеться у ТСН.19:30.

Трагедія сталася 21 травня, коли підлітки склали ЗНО з математики. Пішли до репетиптора на заняття з української мови. На дорозі, якою вони йшли назад, практично немає ліхтарів. Вуличне світло відімкнули майже місяць тому за борги.

Нетверезий працівник ДСНС на смерть збив двох 11-класників

Нетверезий працівник ДСНС на смерть збив двох 11-класників

"Слідів екстреного гальмування не було.Підійшов до хлопця, який лежав - з відкритим переломом. Дівчина лежала дещо нижче метрів за п'ять. Вона мала ознаки життя, але була непритомна",- розказує свідок Олександр Гарбуз. Він перший, хто почув жахливі звуки та прибіг на місце ДТП. Микола та Юля опинилися під колесами авто.  

25-річного водія працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій затримали. Він працює пожежником. Місцеві розповідають, що увесь той день він пиячив в одному з кафе. У поліції підтверджують, що чоловік був у стані алкогольного сп'яніння – 1,7 проміле. Йому загрожує від п'яти до десяти років в'язниці.

Рідні у смерті дітей звинувачують також медиків. Кажуть, коли поранених привезли до лікарні, то там, окрім лікарів швидкої та чергової медсестри, нікого не було. Лікарі пояснюють, що перший хірург приїхав уже за 20 хвилин. Майже одразу за ним і другий. Вони прооперували хлопця та викликали підмогу з області.

Утім, травми, які отримали школярі, називають несумісними з життям. "Дівчинка 17 років мала важку черепно-мозкова травму. Вона була практично в комі, не реагувала на подразники. Хлопчик мав відкритий перелом обох кісток і розрив селезінки. Вони померли обоє о восьмій годині ранку", - розказав завідувач хірургічного відділення Вільшанської центральної районної лікарні Євген Павлоцький.

Кореспондент ТСН Валерія Ковалінська.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація