На Миколаївщині мікроавтобус зіткнувся з фурою - загинули п'ятеро білорусів, ще 12 травмовані

Про причини ДТП поки що невідомо.

У Миколаївській області  поблизу селища Криве Озеро сьогодні, близько четвертої години ранку, сталася масштабна аварія - мікроавтобус зіткнувся з вантажівкою.

"Внаслідок дорожньо-транспортної події загинуло 5 осіб та 10 осіб постраждало (громадяни Республіки Білорусь). Для проведення деблокації загиблих залучався підрозділ ДСНС", - ідеться в повідомленні Державної служби з питань надзвичайних ситуацій.

Перший заступник глави Нацполіції В'ячеслав Аброськін уточнив, що травмованих не 10, а 12.

"Сьогодні зранку, близько 4 години, на автодорозі Київ-Одеса на 290 км, поблизу селища Криве Озеро Миколаївської області, сталася жахлива аварія - водій мікроавтобуса Mercedes-Benz перевозив 17 пасажирів за маршрутом "Одеса-Гомель" та не впорався з керуванням вказаного транспортного засобу. В результаті сталося зіткнення з припаркованим на узбіччі вантажним автомобілем (через несправність). П’ятеро осіб, пасажирів мікроавтобуса, загинули, а інші 12 пасажирів отримали тілесні ушкодження та доставлені до Кривоозерської ЦРЛ. На місце трагедії першими прибули працівники поліції та ДСНС, які й надавали першу невідкладну допомогу", - написав у Facebook Аброськін.

Поліція внесла інформацію про ДТП до ЄРДР за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особи, які керують транспортними засобами", що карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, два тижні тому на Буковині водій маршрутки задрімав і врізався в легковика - загинула людина, інші отримали тяжкі травми.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація