На Київщині чоловік ґвалтував своїх дітей, знімав їх у порно та продавав як повій

До цього також був причетний хрещений батько дівчат.

На Київщині 45-річний чоловік ґвалтував своїх двох доньок 14 і 15 років та знімав з ними порно, яким торгував у Даркнеті.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Окрім цього, чоловік продавав дівчат як повій українцям та іноземцям.

Під час обшуків у чоловіка виявили порнографічні фото та відео за участю неповнолітніх, а також гранату РГД-5. Слідчі також завітали до так званого хрещений батько обох дівчат – 46-річного киянина, який підозрюється у причетності до сексуальної експлуатації дітей.

Наразі вирішується питання про затримання підозрюваного та його товариша. Також вирішується питання про вилучення обох дівчат з родини та їхній переїзд до реабілітаційного центру.

Зазначається, що інформація до української кіберполіції надійшла від австралійських колег. Вони повідомили, що виявили у Мережі дитяче порно, яке, ймовірно, було виготовлено в Україні.

Після цього поліція розпочала кримінальне провадження за ч.5 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) КК України.

Нагадаємо, у Києві посадили ляльковода, який розбестив 8-річну дівчинку на дитячому святі. На суді чоловік так і не визнав своєї провини.

Повʼязані теми:

Наступна публікація