На Київщини два дні поспіль на "перехресті смерті" збивають пішоходів – місцеві хочуть блокувати трасу

На Київщини два дні поспіль на "перехресті смерті" збивають пішоходів – місцеві хочуть блокувати трасу

Фото: ТСН.ua

Врятувати пішоходів міг би підземний або надземний перехід.

Два дні поспіль на одному і тому ж перехресті на Київщині по Одеській трасі збивають пішоходів. У першому випадку 56-ти річна жінка померла ще до приїзду швидкої. В іншій ДТП – 24-річна дівчина у вкрай важкому стані в реанімації, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Місцеві вже охрестили це місце "Перехрестям смерті" і збираються блокувати трасу, бо на їхнє прохання встановити надземний або підземний перехід ніхто не реагує.

Так, в реанімації Васильківської лікарні триває боротьба за життя Оксани. Дівчині видалили  селезінку та гематому головного мозку.  Під час операції важкій пацієнтці перелили півтора літри крові. Нині її життя підтримує апарат штучного дихання.

Жінка потрапила до лікарні із тяжкою відкрито-мозковою травмою, закритою травмою грудної клітки з переломами ребер, травмою живота з розривом внутрішніх органів, переломом кісток малого тазу.

Напередодні на цьому ж перехресті Volvo збила 56-ти річну жінку, яка померла ще до приїзду швидкої.

Перехрестя смерті: на Київщині на одному і тому ж місці регулярно збивають пішоходів

Перехрестя смерті: на Київщині на одному і тому ж місці регулярно збивають пішоходів

Загалом цього року на перехресті сталося 6 ДТП. П’ятеро людей травмувалися, двоє – загиблі. Один з них малолітній хлопець. Місцеві охрестили дорожню розв’язку "гиблим місцем" або перехрестям смерті. 

"Вночі він не освітлюється, водії не хочуть зупинятися бо є ризик, що їм заїдуть в зад. Через це ніхто нікого не пропускає", - каже місцевий мешканець.

Врятувати пішоходів міг би підземний або надземний перехід. Але естакаду звели за 3 кілометри звідси.

На запит журналістів в Укравтодорі відповіли – на 35 кілометри Одеської траси передбачений лише наземний перехід. А схема організації дорожнього руху погоджена з поліцією. Після двох поспіль аварій на перехресті з’явилися патрульні зі смартфонами.

Тим часом місцеві жителі планують блокувати трасу, бо на їхнє прохання встановити безпечний перехід ніхто не реагує. Просить допомоги і родина збитої дівчини. Потрібні донори та гроші щоб витягти Оксану із коми.

Ігор Бондаренко, Андрій Хлус. ТСН. 1+1.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація