На Київщині колишні коханці напали на поліцейських зі сльозогінним газом і потрощили їм авто

На Київщині колишні коханці напали на поліцейських зі сльозогінним газом і потрощили їм авто

Фото: Поліція Київської області

Патрульні прибули до місця події через виклик про домашнє насильство.

На Київщині затримали чоловіка та жінку, які забризкали поліцейських сльозогінним газом та пошкодили їм службове авто.

Про це повідомляє на офіційність сторінці у соціальній мережі Поліція Київської області.

«До поліції Київщини надійшло повідомлення про сімейний конфлікт в одному з будинків села Червона Слобода. Щоб розібратися в ситуації, за вказаною адресою прибув наряд групи реагування патрульної поліції Макарівського відділення поліції. Як з’ясувалось, між пенсіонеркою та її донькою сталася сварка. Коли приїхали поліцейські, весь негатив 41-річна жінка напідпитку «виплеснула» на правоохоронців. Почала ображати нецензурною лексикою працівників поліції», - повідомляють патрульні.

«Підтримати» свою колишню кохану вирішив чоловік, і вони з двох балончиків влаштували для поліцейських «газову» атаку. А після чолов’яга вибіг на вулицю, схопив дерев’яну палицю і пошкодив службове авто.

На Київщині затримано чоловіка та жінку, які забризкали поліцейських сльозогінним газом та пошкодили #авто Колишні...

Опубліковано Поліція Київської області Пʼятниця, 2 серпня 2019 р.

«Нападників затримано на місці злочину у порядку ст. 208 КПК України. Наразі 38-річний чоловік та його колишня співмешканка перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Під час проведення медичного освідування встановлено, що вміст алкоголю в крові жінки становив 1,3 проміле. Поліція звернулась з клопотанням про обрання запобіжного заходу для зловмисників у вигляді тримання під вартою», - зазначили в поліції.

Двом працівникам поліції знадобилась медична допомога, їм діагностували хімічні опіки очей.

«За фактом відкрито два кримінальних провадження за ч. 3 ст. 296 (Хуліганство) та за ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Повʼязані теми:

Наступна публікація