На Київщині крадії винесли з магазину 12 шуб вартістю 130 тисяч гривень

Крадіжку вчинили за 50 секунд.

У Білій Церкві Київської області крадії "обнесли" магазин, де продається хутро. 

Ще не було шостої ранку, як злочинці пошкодили двері та увірвалися до крамниці. Вони зробили свою справу за 50 секунд і втекли, повідомляє поліція Київщини.

Правоохоронцям про крадіжку повідомив випадковий перехожий, який став свідком події.  Поліцейські швидко зреагували на повідомлення і почали розшукувати зловмисників.

Пізніше власники крамниці заявили, що викрадено 12 шуб вартістю більше 130 тисяч гривень.

Завдяки камерам вуличного відеоспостереження "Безпечне місто" вдалося встановити, що крадії рухалися на Mitsubishi в напрямку Києва. Одного з підозрюваних затримали поблизу його дому. Ним виявився 43-річний киянин, який в минулому вже мав проблеми з законом за аналогічні злочини. В нього вилучили вкрадені шуби в якості речових доказів. 

Поліція відкрила кримінальне провадження за крадіжку, поєднану з проникненням у приміщення. Їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років. Наразі вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, 4 листопада у Біляївському районі Одещини на трасі Київ-Одеса озброєні злочинці зі стріляниною вкрали 12 млн грн. Це сталося біля придорожнього кафе "Джерельце". Там зупинилися на авто чоловіки. За попередніми даними, потерпілі – полтавські підприємці. Потім під'їхав автомобіль Mercedes, з якого вийшли троє чоловіків. Вони кілька разів вистрілили, погрожували зброєю та примусили віддати їм сумки, в яких нібито було 12 млн грн. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація