На Київщині п'яні дівчата-підлітки побили лікарів "швидкої" та напали на поліцейських

На Київщині п'яні дівчата-підлітки побили лікарів "швидкої" та напали на поліцейських

Фото: УНІАН

П'яних дівчат заспокоювали сльозогінним газом.

У понеділок, 22 липня, на Київщині у Боярці дві неповнолітні дівчини влаштували бійку з медиками "швидкої допомоги" і правоохоронцями. Своєю чергою, аби заспокоїти дебоширок, поліція застосувала сльозогінний газ.  

Про це йдеться на сторінці "Київ Оперативний" у Facebook.

На відеокадрах видно, як дівчата підбігають до лікарів, намагаючись їх вдарити. На допомогу приїхали правоохоронці, але коли вони спробували завадити неповнолітнім, одна з них почала бити й поліцейських. Судячи з відео, підлітки були у стані алкогольного сп'яніння.

"Закінчилося все тільки тоді, коли один із правоохоронців дав понюхати "майбутнім мамам" газовий балончик", – йдеться у дописі.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика 

В Боярке (Киевская область) правоохранители вызвали медиков к автомобилю в котором валялись две малолетние подружки. Обе пьяные в хлам. Почему-то девушки решили, что именно медики их главная проблема в жизни, а поэтому хаотично подбегали и били их. Закончилось всё только тогда, когда он из правоохранителей дал понюхать «будущим мамам» газовый баллончик.

Опубліковано Киев Оперативный Понеділок, 22 липня 2019 р.

Нагадаємо, раніше у Миколаєві неповнолітні влаштували розбірки зі стріляниною. Вони вдерлися до оселі місцевого жителя, вчинили бійку з чоловіком та зробили кільки пострілів в повітря.

Повʼязані теми:

Наступна публікація