На Київщині потужний буревій повалив дерева, електроопори та позривав дахи у десятків будинків

Комунальники продовжують ліквідацію наслідків негоди.

У Київській області через атаку негоди були знеструмлені сотні житлових будинків.

Про це повідомили у прес-службі ГУ ДСНС України у Київській області.

"26 червня на території Кагарлицького і Миронівського районів пройшов буревій. За попередніми даними, внаслідок негоди у 66 приватних домогосподарствах пошкоджено покрівлі житлових будинків, повалено 80 дерев та три бетонні електроопори", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, через пориви сильного вітру 329 житлових будинків сіл Зеленьки та Липовець були повністю відключені від електропостачання.

Наразі комунальники продовжують розчищати дороги від повалених доріг та відновлювати пошкоджені будинки.

Зокрема, очільник Кагарлицької райдержадміністрації у Київській області Віктор Коляда написав на своїй сторінці у Facebook, що низка посадовців області допомагають постраждалим селянам.

"Продовжуємо роботи з ліквідації наслідків буревію в с. Липовець. Висловлюю щирі подяки голові Обухівської РДА Олександру Туренку, який запропонував допомогу у вигляді 300 листів шиферу безкоштовно, міському голові Кагарлика Олександру Панюті, який направив міські комунальні підприємства на допомогу селу та організував міських підприємців ТОВ "Дан Фарм Україна", ПСП "Липовецьке", ТОВ "Віскар Агро" в особах їхніх засновників та керівників, які не залишили своїх пайовиків сам на сам з бідою, що прийшла в домівки селян...", - зазначив він.

Нагадаємо, вчора, 26 червня, територією України пройшли сильні дощі. Унаслідок ускладнення погодних умов сталося знеструмлення 86 населених пунктів у трьох областях, у Черкаській області повалене дерево вбило дівчину.

Наслідки жахливої негоди в Україні

Наслідки жахливої негоди в Україні

Повʼязані теми:

Наступна публікація