На Київщині "свободівець" обстріляв розкішний будинок депутата з "Опоблоку"

На Київщині "свободівець" обстріляв розкішний будинок депутата з "Опоблоку"

На Київщині "свободівець" обстріляв розкішний будинок депутата з "Опоблоку"

Фото: ТСН

Після обстрілу він втік, а його син не знає про місцеперебування батька.

Кримінальні розбірки з політичним підтекстом: на Київщині місцевий обранець від "Свободи" обстріляв будинок іншого депутата - від Опоблоку. Поліція зафіксувала п'ять пострілів із мисливської рушниці. Стрілець з мандатом втік - його досі шукають. А депутат, по оселі якого вели стрілянину, заявив, що конфлікту зі "свободівцем" не мав, йдеться в сюжеті ТСН. 19.30.

Юрій Грицун від Опоблоку та його дружина Світлана від партії "Батьківщина" мають володіння на кілька гектарів на околиці міста Березань. Сліди від обстрілу видно і на воротах, і на вікні - у будинок влучили три кулі. Господиня оселі розповідати, що сталось, не хоче.

Вона та її неповнолітня донька під час обстрілу були вдома самі. Стріляв у ворота місцевий свободівець Володимир Сивак. Після того, як випустив 5 куль із мисливської рушниці, чоловік утік.

Місцевий журналіст Дмитро Братченко розповів про власний конфлікт з Сиваком, який тягнеться з літа, назвав його злочинцем, що має судимість. 

"Він підстеріг мене в темному коридорі, завдав вказівним пальцем в око... Чому стріляв? Бо він веде себе неадекватно", - сказав він. 

У міській раді про депутатські розбірки дізнаються лише від ТСН. І запевняють, що попри різні політичні погляди, Сивак із Грицуном ніколи навіть не бились.

Син Сивака телефоном розповідає, що батько два роки відслужив в АТО, судимість справді має - умовну, проте чому стріляв – син не знає.

Депутат Грицун розповів про своє ставлення до свободівця також телефоном.

"Він знає, що я людина працьовита, працюю все життя, а він лежить під тополею і п'є горілочку", - сказав він.

Версії про заздрість чоловік відкидає, мовляв, у нього нічого не має. В декларації за 2015 рік – ані будинку, ані машини, лише ділянка на 3 гектари. Маєток під Києвом належить матері, "яка пропрацювала все життя".

У реєстрі нерухомості за 74-річною матір'ю Грицуна справді записано два розкішні будинки. Чому один з них обстріляв політичний опонент сина, зараз зясовує поліція. Вже розпочалИ кримінальне провадження.

Кореспондент ТСН Антон Страшко

 

На Київщині місцевий обранець від "Свободи" обстріляв будинок депутата від "Опоблоку"

На Київщині місцевий обранець від "Свободи" обстріляв будинок депутата від "Опоблоку"

Повʼязані теми:

Наступна публікація