На Київщині затримали іноземця, якого розшукували за торгівлю людьми

На Київщині затримали іноземця, якого розшукували за торгівлю людьми

На Київщині затримали іноземця, якого розшукували за торгівлю людьми

Фото: ГУ Національної поліції в Київській області

Розшукуваного громадянина Ізраїлю помітили у Білій Церкві.

На Київщині схопили громадянина Ізраїлю, який перебував у міжнародному розшуку за скоєння тяжких злочинів.

Про це повідомили у прес-службі ГУ Національної поліції в Київській області.

"У місті Біла Церква затримали громадянина Ізраїлю, який від 2015 року перебував у міжнародному розшуку за вчинення зґвалтування, торгівлю людьми, сексуальну експлуатацію, проституцію та відмивання грошей", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, 36-річний чоловік був помічений на одній із вулиць міста під час проведення загальнодержавного профілактичного відпрацювання під умовною назвою "Мігрант", спрямованого на протидію злочинності.

"Під час перевірки його документів, паспорту громадянина Ізраїлю та водійського посвідчення, встановлено, що іноземець оголошений своєю державою у міжнародний розшук за вчинення тяжких злочинів. Відповідно до законодавства країни Ізраїлю, злочини проти статевої недоторканості і статевої свободи вважаються одними із найтяжчих, покарання за їхнє вчинення передбачає ув'язнення понад 30 років", - додали у поліції.

Наразі встановлено та підтверджено участь іноземця в організації міжнародного каналу торгівлі людьми, вирішується питання щодо його екстрадиційного арешту.

На Київщині затримано іноземця, який перебував у міжнародному розшуку за скоєння тяжких злочинів Працівники Управління ...

Опубликовано Головне управління Національної поліції в Київській області 26 июля 2017 г.

Нагадаємо, раніше в аеропорту "Херсон" затримали росіянина, якого Інтерпол розшукував за вбивство. На чоловіка під час оформлення на авіарейс спрацювала база даних.

Повʼязані теми:

Наступна публікація