На "Київському морі" потонув снігохід із рибалками, є загиблі

На "Київському морі" потонув снігохід із рибалками, є загиблі

Одне тіло рятувальники вже знайшли, пошуки іншого продовжать завтра.

Рятувальники знайшли тіло одного з рибалок, які провалилися під кригу на Київському водосховищі. Це сталося в селі Страхолісся неподалік Чорнобильської зони, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Шансів знайти живим іншого зниклого чоловіка майже немає. Пошуки продовжать уже в неділю, бо в темний час доби це небезпечно.

Трагедія на Київському водосховищі: під кригу провалилися рибалки

Трагедія на Київському водосховищі: під кригу провалилися рибалки

У п’ятницю троє чоловіків поїхали рибалити на саморобному снігоході. За вісім кілометрів від берега вони провалилися під лід. Один з них урятувався самостійно та добіг до інших рибалок, інші двоє вибратися на поверхню так і не змогли.

Місцеві жителі кажуть, що на тому місці, де провалилися люди, крига завжди тонка. Однак ці рибалки цього не знали, бо приїхали з Києва. "Попали в промоїну, провалилися під лід, тобто крига була нестабільною. Одна людина змогла вибратися, добігти до рибаків, які по суті доставили сюди. Двоє інших втонули. Вони один одному допомагали, але спаслася, врятувалася одна людина", - розповів начальник управління реагування на надзвичайні ситуації ГУ ДСНС України у Київській області Анатолій Врублевський.

Повʼязані теми:

Наступна публікація