На курорті в Одещині п'яні відпочивальники розстріляли продавця магазину

На курорті в Одещині п'яні відпочивальники розстріляли продавця магазину

Міліція знайшла хуліганів в очереті.

Дві кулі влучили чоловікові в голову, одна в плече. 

У селищі Затока на Одещині двоє нетверезих чоловіків учинили погром у місцевій крамниці, кілька разів вистрелили в її працівника, а згодом непритомного пораненого ще й намагалися добити бейсбольною биткою, йдеться у сюжеті ТСН.19.30.

Продавчиня Наталя розповідає - о п'ятій ранку в магазин зайшли двоє добряче п'яних відпочивальників. Купили пиво та шоколадку, почали присікуватися до інших покупців — зчинилася сутичка.

Продавчиня відразу викликала охорону і нетверезі чоловіки втекли. Але за двадцять хвилин повернулись, аби помститися. Натрапили на її чоловіка, який теж працює в магазині, і після короткої розмови в упор вистрілили в нього.

Камера спостереження зафіксувала цей момент. Дві кулі влучили чоловікові в голову, одна в плече. Іще один набій полетів у бік охоронця із сусіднього магазину. Одразу після інциденту двоє зловмисників утекли на залізничну станцію — це приблизно 500 метрів від магазину і намагалися переховуватися від міліції в очереті. У зеленці їх і знайшли правоохоронці. Один із нападників був настільки п'яний, що заснув поруч із пістолетом. Інший тримав у руках битку.

"Одному з них 18 років, другому — 32. Вони затримані та поміщені до ізолятора тимчасового тримання. Відкрито кримінальне провадження за статтею 296 "хуліганство" і чоловікам загрожує позбавлення волі до шести років", - розповідає Наталя Заремба, помічник керівника Білгород-Дністровського РВ міліції.

Поранений працівник крамниці зараз у лікарні зі струсом мозку. Медики кажуть, що йому дуже пощастило, що гумові кулі, випущені майже впритул, не пробили голову.

Нагадаємо, у 2013 році у Затоці сталася ще одна резонансна пригода.  П'яні молодики, озброєні битами, розтрощили бар і побили його працівників та відпочивальників невідомо за що. Відомо лише, що незадовго до бійки вони посварилися з іншими відвідувачами бару.

Кореспондент ТСН Сергій Осадчук

На популярному курорті Одещини п’яні чоловіки влаштували стрілянину

На популярному курорті Одещини п’яні чоловіки влаштували стрілянину

Повʼязані теми:

Наступна публікація